Lukáše okénko č.1 SKK "A" - TJ Jiskra Hazlov A

04.10.2009 09:07

Dnes jsme oficiálně přejmenovali naši kuželnu na Hornets arénu, a tak jsme jí chtěli rovnou pokřtít výhrou nad lídrem ligy Jiskrou Hazlov „A“, který má v sestavě několik „veteránů“ z druhé ligy, kterou ještě na jaře hráli.

                Sestava byla tradiční! Rozjet zápas tedy měl Milan Perníček a jeden z Láďů, tentokráte Šourek. Milan Perníček narazil na Jaroslava Solína, a to doslova. Milan většinou doma získává body jak na běžícím páse, ale dnes to nebyl jeho den. S přehledem hrající soupeř vytušil šanci na bod a také ho získal výkonem 543 (výhra o 26) – zejména díky lepší dorážce, a to hrál Milan bez újezdu! Láďa Šourek, který se střetl s Jindřichem Seidlem, pak prožil ještě horší den. První dráha 98 a bylo z toho střídání. Od druhé dráhy tak měl řádit na placu Láďa Koláček. Vedlo se mu sice lépe, ale ani u něj to nebylo ono. Celkem porazili 468, což stačilo na prohru o 35 kuželek.

                Za nelehké situace a stavu 0:2 šli do hry Míra Šnejdar a Lukáš Dařílek. Míra minulý týden neúspěšně útočil na šestistovku, a tak všichni doufali, že si formu přenesl i do dnešního mače. Soupeřem mu byl Petr Jedlička. Ten začal přímo ďábelsky – 160 na první dráze. Míra ovšem prokázal vynikající nervy a dál si hrál svou hru. Nakonec z toho bylo 142, 140, 139 a 139. Vzácná vyrovnanost znamenala 560 a výhru o 20 kuželek, kterou si Míra vybojoval především v dorážce. Lukáš pak nastoupil proti Františku Mazákovi. Oba začali na drahách 3 a 4 skutečně zostra – 110:107. Lukáš se ale na zbylých drahách vzmužil a nakonec zahrál 521 (výhra o 35 kuželek). Mladý střed tak tentokráte dělal oba body a z 61 kuželkové ztráty ukousl 55.

                Poslední tradiční dvojku pak tvořil Jirka Semerád s Martinem Vrbatou. Proti nim se postavili Ota Maršát a Jaroslav Bulant. Jirka s Martinem za ohromné podpory všech domácích začali ukrajovat hned od startu poslední kuželky z hazlovského náskoku. Po prvních plných jsme už vedli. Ani poté však Jirka s Martinem nepolevili a dál zvyšovali tentokráte sršní náskok. A další obrat už nepřipustili. Celkem Jirka porazil 560 kuželek, což díky lepší dorážce byl top zápasu, proti 503 Oty Maršáta. Martin pak zdolal Jardu Bulanta 528:500.

                Sršni tedy pokřtili Hornets arénu výhrou 6:2 3154:3075 a zůstávají jediným celkem 3.KLMa, který neztratil ani bod!. Příští týden nás čeká výlet až do Strakonic, kde se střetneme s Příbramí.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.